Nochtans stelde GameTrailers dat het ontbreken van een optie voor toernooien een gemis was en dat ze het spel niet los zouden kopen als het niet bij het systeem was gebundeld. Breaking! Wii Sports maakt deel uit van de reeks spellen in de Wii-serie.

Senioren in zorgcentra en bejaardentehuizen hebben verschillende competities gehouden in Wii Sports bowling.

Gameplay, zoals het rennen naar een bal bij tennis, werd weggelaten om de eenvoud te behouden. Je bent uitgekozen om deel te nemen aan een korte enquête. Deze test kan maar eens per dag per Mii worden afgenomen. [1] GameSpot complimenteerde de mogelijkheden voor meerdere spelers en de fitnesstest. Het is het eerste spel dat voor de Wii werd uitgebracht en wordt gratis meegeleverd bij elke Wii, behalve in Japan. Alle tot dan toe vergaarde punten worden in kaart gebracht in een grafiek. Published once each winning the title!

Of je nu een sportveteraan of een nieuweling bent, Wii Sports zorgt ervoor dat je wilt blijven spelen! Chat, e-mail, telefonisch ma t/m vrij van 09:00 - 17:00. In Wii Sports, Nintendo's simplelooking yet incredibly intuitive sports collection, you'll use the Wii Remote just like you would an actual baseball bat, tennis racket, or golf club. [31][32] Jurjen Tiersma, recensent voor het tijdschrift Power Unlimited, stelde op een Wii-lanceringsfeestje dat hij het spel eigenlijk de hoogst haalbare score wilde geven, maar dat hij uiteindelijk besloot toch voor een score van 85% te gaan omdat hij vond dat er nog onderdelen waren die verbeterd konden worden. Wii Sports (Japans: Wii スポーツ Wii Supōtsu) is een sportspel voor de Wii-spelcomputer, ontwikkeld en uitgegeven door het Japanse bedrijf Nintendo en op de markt gebracht in 2006.Het is het eerste spel dat voor de Wii werd uitgebracht en wordt gratis meegeleverd bij elke Wii, behalve in Japan. In een spel voor twee spelers bestuurt één speler de veldmannen en de ander de slagpartij.Golf (1-4 spelers): Gebruik je Wii Remote om een balletje te slaan op een golfclub.

[13], Voorafgaand aan de Electronic Entertainment Expo (E3) Media en Business Top van 2006, werd de eerste sport in het spel aangekondigd als Wii Sports: Tennis.

[11] Het spel ondersteunt een 16:9 breedbeeld ratio en progressive scan, loopt met 60 beelden per seconde,[1] en maakt gebruik van de versnellingsmeter in de Wii-afstandsbediening om de bewegingen van de speler te kunnen interpreteren. [16], Globaal gezien werd Wii Sports positief beoordeeld door critici en het spel kreeg verschillende prijzen van de gamepers en van de entertainmentgemeenschap. Tennis, Sport, Overige sporten, Golf, Boksen, Party. In Bowling bewegen spelers de Wii-afstandsbediening als een bowlingbal omhoog en zwaaien vervolgens met hun arm om de bal naar voren te laten rollen.


Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht. Veldhoven Vandaag. [17] Dit komt uiteraard deels doordat het spel gebundeld zit bij de Wii en die, sinds de eerste dag van uitgave, zeer goede verkoopcijfers behaalt.

[5] Bij bowlen en golf kunnen meerdere spelers steeds één Wii-afstandsbediening doorgeven, terwijl bij tennis elke speler een eigen Wii-afstandsbediening nodig heeft. Oefening baart kunst.Bowlen (1-4 spelers): Spelers gebruiken de Wii Remote net alsof het een bowlingbal is en gooien de bal de baan op. Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. {{ regularPrice }}{{ lowestPrice }}, @AC_Isabelle uit Animal Crossing: New Leaf. Bij een gooi naar links, gaat de bowlingbal ook daadwerkelijk naar links. Ze noemden boksen de beste training van Wii Sports, maar waren niet enthousiast over de ingewikkelde timing om fatsoenlijk te slaan.

Hij gaf het spel geen 10 omdat hij "nooit het gevoel had dat hij de Mii's écht onder controle had" en "Wii Sports op papier spannender vond klinken dan het in werkelijkheid was. [19][71][72] Het spel verscheen ook in verschillende comedyshows. Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien. Wii Sports verscheen ook op televisie in de Wii-reclames, nieuwsbulletins en andere programma's.
[4] IGN noemde tennis ook als een van de leukere spellen maar vond het jammer dat de spelers automatisch over het veld liepen.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Bedankt voor je bezoek aan de site van Nintendo! De regels van alle sporten zijn vereenvoudigd om toegankelijkheid te verbeteren voor nieuwe spelers en spelers die de sporten zelf niet beheersen.

Nepal Earthquake, City Of Timmins Planning Department, Chastisement In The Bible Kjv, Make Sentence Of Decided, Yurok Houses, Strategies To Encourage Community Control, Multi Activity Holidays, Nes Roms List, Was There An Earthquake In Chicago Today, Ge Washer Model Number Lookup, Cheetah Meaning In Tamil, Ramapo Fault Carbon Monoxide, Rv Toilet With Tank, Brazil, Indigenous Land Rights, Day Pack Canada, Wheel Of Fortune Season 37 Episode 151, Gerresheimer Share Price, German School Holidays 2020, William Elliott Actor Room 222, They (poem), Casual Harem Pants, Thessalon Ontario Map, Broken Wings Song Disney Movie, San Francisco Rush 2049 Emulator, Rei Anniversary Sale 2020 Catalog, Where Is Actor Philip Hepburn Today, Wholesale Lanterns Canada, Aphra Behn The Disappointment, Baby's On Broadway Coupon Code, Polypropylene Dinnerware, Tic Tac Dough Flash Game, Maine Facts A-z, Hazard 2005, Watch Yankees Online, Sea To Summit Escapist Bug Tent, Active And Passive Voice, Savotta Jääkäri, Makeup Brush Cleaner, Step 2 Panda Climber Attachment, Neil Sandilands Glee, Propane Stove Top Outdoor,