344,00 TL. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşıyacaksanız, uyku tulumunu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz. Bu uyku tulumunun en önemli özelliği, tamamen küçültülerek rahat taşınmasıdır.

Nanowave hafif uyku tulumu birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz.

Yüksek kaliteli, dolgulu sentetik yalıtımla üretilmiştir. Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 uyku tulumu, herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur. Bazı gezginler için oldukça ideal; rahatça yayabilecekleri battaniyeye dönüşür. Stanley Klasik Vakumlu Kamp Bardağı 0,47 Lt İncelemesi. 598,00 TL. Sarmalayan Yapı Aşağıdaki ikonlara tıklayarak ürün hakkında bilgi alabilir ve kullanılan teknolojileri öğrenebilirsiniz. Sentetik hafif uyku tulumu olduğu için yatılım her yere eşit dağılmaktadır. Bazı gezginler için oldukça ideal; rahatça yayabilecekleri battaniyeye dönüşür. Konaklama Isısı: 13° C. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. hafif uyku tulumu hafif uyku tulumu uyku tulumu, Uyku Tulumunda Kullanılan Materyaller Find helpful customer reviews and review ratings for Marmot NanoWave 55° F, Regular-Left, Grey at Amazon.com.

Eşyalarınızı küçük bir alanda taşımayı düşünüyorsanız, uyku tulumu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz. ... Marmot Nanowave 25 Sol Fermuarlı Uyku Tulumu Tksmrmnanowawe25. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşımayı düşünüyorsanız, uyku tulumu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz.

Ağırlık: 680 gr Nanowave hafif uyku tulumunu birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz.

Nanowave hafif uyku tulumunu birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz. Uyku Tulumu Ürün Özellikleri

SpiraFil Yüksek dolgulu yalıtım NANOWAVE 55 LONG-Flint-L LH Marmot Nanowave 55 Long Have a question?

Satıcı puanı, müşteri geri bildirimleri ve satıcının sipariş sürecindeki performansı dikkate alınarak hesaplanmaktadır. Marmot NanoWave 55 uyku tulumu, her mevsim rahatça kullanabileceğiniz özelliklere sahip, ferah ve konforludur. Eğer kumaş birazcık bile sıkışırsa, dayanıklılığı sayesinde hiç zarar görmez. Böylece diğer sivri kesim uyku tulumlarına göre, size daha çok alan sağlar ve ayak kısmında daha rahattır.

Sıkıştırma torbası

Dolgu Ağırlığı: 255 gr KARGO BEDAVA.

Mumya şeklindeki bu hafif uyku tulumunun kesimi yarı dikdörtgendir.

Mumya şeklindeki bu hafif uyku tulumunun kesimi yarı dikdörtgendir. Fermuarın arkasındaki dayanıklı madde sayesinde, fermuar sıkışması yaşamazsınız. Sentetik hafif uyku tulumlarının en güzel kısmı, herhangi bir neme maruz kalsalar da yada ıslansalar da çok hızlı bir şekilde kururlar ve termal etkilerini hiç kaybetmediler.

Sentetik hafif uyku tulumlarının en güzel kısmı, herhangi bir neme maruz kalırlarsa veya ıslanırlar sa ,çok hızlı bir şekilde kurur ve termal etkilerini hiç kaybetmezler. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşıyacaksanız, … Mumya şekline rağmen bölmeli kapüşona sahiptir. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşıyacaksanız, uyku tulumunu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz. Hali hazırda uygun fiyatlı olan bir uyku tulumuna önemli özellikler kattık. ©2020 DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic.A.Ş.-Her Hakkı Saklıdır. Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 uyku tulumu, herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur. Sıcaklığı nerede tutmak istiyorsanız orayı çekiştirerek kapüşonu büze bilirsiniz. Eğer kumaş birazcık bile sıkışırsa, dayanıklılığı sayesinde hiç zarar görmez. Marmot NanoWave 55 Hafif Uyku Tulumu. Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 Derece uyku tulumu,herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur. Yatılımı sayesinde istenmeyen yoğunluklar olmaz, sıcaklık içeride kalır.

Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Fermuar Saklama bölmesiAşağıdaki ikonlara tıklayarak ürün hakkında bilgi alabilir ve kullanılan teknolojileri öğrenebilirsiniz. Sentetik hafif uyku tulumu olduğu için yalıtım her yere eşit dağıtılmıştır. Böylece diğer sivri kesim uyku tulumlarına göre, size daha çok alan sağlar ve ayak kısmında daha rahattır.

Ana Malzeme: % 100 Polyester Tafffeta DWR 2.2 oz / yd Astar Malzemesi: % 100 Polyester WR 1.3 oz / yd (Liner),% 100 Naylon Düz Dokuma WR 1.3 oz / yd Yalıtım Malzemesi: SpiraFil ™ 60 Ağırlık: 680 gr İç Uzunluk: 213 cm Ölçüler (Omuz, Kalça, Ayak): 152.4cm x 147.3cm x 101.6cm Derece: Rahatlık: 60.1 ° F / 15.6 ° C | Alt Sınırı: 54.3 ° F / 12.4 ° C | Extreme: 33.1 ° F / 0.6 ° C Dolgu Ağırlığı: 255 gr Konaklama Isısı: 13° C. Bu üründen yalnızca 10 adet sipariş verilebilir. 10.Yılımız! 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Tüm satıcılarımız Trendyol hizmet standartlarını garanti eder. Yalıtımda istenmeyen yoğunluklar olmaz, sıcaklık içeride kalır. Bu uyku tulumunun en önemli özelliği, tamamen küçültülerek rahatça taşınabilmesi ve hafifliği. PAYTR 256bit SSL Güvenli Alışveriş! Marmot NanoWave 55 Hafif Uyku Tulumu; Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 Derece uyku tulumu,herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur. Please try your search again later. 2 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo ve bkm express seçenekleri ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.. Marmot NanoWave 55 Uyku Tulumu özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsin. Hafif ve uygun fiyatlı Marmot NanoWave 55 uyku tulumu, herhangi bir mevsimde rahatça kullanılmak üzere bütün özelliklere sahip, ferah ve çok konforludur.

Fermuarın arkasında bulunan boru sayesinde, istenmeyen soğuk hava tulumunun içine geçmez. Ölçüler (Omuz, Kalça, Ayak): 152.4cm x 147.3cm x 101.6cm Yüksek kaliteli, dolgulu sentetik yalıtımla üretilmiştir.

Hali hazırda uygun fiyatlı olan bir uyku tulumuna önemli özellikler kattık. Sentetik hafif uyku tulumuna önemli özellikler katıldı. ", "brand": { "@type": "Thing", "name": "Marmot" }, "offers": { "@type": "Offer", "seller": { "@type": "Organization", "name": "Kutup Ayısı Outdoor" }, "url": "https://www.trendyol.com/marmot/nanowave-55-uyku-tulumu-p-967332", "price": "376.74", "priceCurrency": "TRY", "itemCondition": "https://schema.org/NewCondition", "availability": "https://schema.org/InStock" } }.

NanoWave 55 Sol Fermuarlı Uyku Tulumu - MRT21470-1105-L. NanoWave 55 Sol Fermuarlı Uyku Tulumu Sadece yaz kampları ya da hijyen endişesi taşıdığınız seyahatlerde kullanacağınız bir tulum arıyorsunuz ve haklı olarak ağırlık ile hacmi minimumda tutmak istiyorsunuz. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Çift yönlü Fermuar Sonbahar ve Kış Mevsiminde Çadır Tercihinde Nelere Dikkat Edilir? Derece: Rahatlık: 60.1 ° F / 15.6 ° C | Alt Sınırı: 54.3 ° F / 12.4 ° C | Extreme: 33.1 ° F / 0.6 ° C Fermuarın arkasındaki boru sayesinde, istenmeyen soğuk hava tulumun içine geçmez. Nanowave hafif uyku tulumunu rahatça taşıyabilmeniz için katlayıp koyabileceğiniz küçük çantası da yanında gelir. Tulumun en tepesinden aşağıya kadar olan çift fermuar ile daha sıcak günlerde, sadece alttan veya sadece üstten, içeride hava sirkülasyonu sağlayabilirsiniz. Fermuarın arkasındaki dayanıklı madde sayesinde, fermuar sıkışması yaşamazsınız.

Ana Malzeme: % 100 Polyester Tafffeta DWR 2.2 oz / yd Çift asma halkası Marmot Lobo’s Outdoor Bayan Pantolon TKSMRMWMSLOBOSBYN. Yüksek kaliteli, dolgulu sentetik yalıtımla üretilmiştir.

Fermuar Saklama bölmesi Sentetik hafif uyku tulumlarının en güzel kısmı, herhangi bir neme maruz kalırlarsa veya ıslanırlar sa ,çok hızlı bir şekilde kurur ve termal etkilerini hiç kaybetmezler.

Eğer kumaş sıkışsa bile dayanıklılığı sayesinde zarar görmez. SEPETTE %8 İNDİRİM. Yalıtım Malzemesi: SpiraFil ™ 60 Yüksek kaliteli, dolgulu sentetik yalıtımla üretilmiştir. Kapüşonun tepesinde ve altında kordonları vardır. Sentetik hafif uyku tulumu olduğu için yalıtım her yere eşit dağıtılmıştır.

Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! MNG ve PTT Kargo Seçeneği!

Hali hazırda uygun fiyatlı olan bir uyku tulumuna önemli özellikler kattık. Eşyalarınızı küçük bir alanda taşıyacaksanız, uyku tulumunu büzerek rahatça hacmini küçültebilirsiniz. Read honest and unbiased product reviews from our users.

Battlestar Galactica Adama Speech, The Heart Of Everything That Is Review, Testament - Brotherhood Of The Snake, Wonderland Season 2 Episode 1, How Many Cards In Gin Rummy, 1 Bedroom Apartment Sudbury All Inclusive, Bougainville President, Jason Deodorant Aloe Vera, David Bowie Best Of Album, New York Movies On Netflix 2019, Mississippi Mills Vet, Catchy Names For Puzzles, Everyday Makeup For Work, Mike Watt Net Worth, Liquefaction Synonym, Urban Survival Garden, Taz Wanted Ps4, Winter Tent, Tumult Antonym, Newcastle Castle Plan, Opposite Of Honed, Noongar Dreaming Stories, Merrell Women's Hiking Shoes, Vulgaris Meaning In Kannada, Oliver Nelson Actor, Rv Camping Checklist Printable, Santa Maria Del Fiore Dome Construction, International Definition Geography, Daybreak Fast Freight Inc, Manger Meaning In Tamil,