Umožňuje lepší upevnění batohu pomocí pásu přes břicho, čímž váha batohu nezatěžuje jen ramena, ale rozloží se do celých zad a batoh se lépe nese. The Active-Comfort-Fit back system supports the carrying comfort with a stable and padded construction. Batohy pro děti naleznete v sekci Dětské batohy a kapsičky. Výzkumy ukazují, že systém Aircomfort snižuje pocení zad až o 25 %. Rozumím. S Futurou to půjde snadno, a to díky síťce na zádech a perforaci na ramenních popruzích.

kapsu na cennosti

We look forward to welcoming you! S Futurou to půjde snadno, a to díky síťce na zádech a perforaci na ramenních popruzích. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vypadá to, že máte vypnutý Javascript, který je potřeba pro načtení nabídek.Pro načtení zjednodušené verze bez Javascriptu klikněte Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

anatomicky tvarovaný bederní pás

The circular profile frame made of permanently elastic spring steel stands out thanks to its uncomplicated, light and flexible construction. Dodatečné polstrování na lopatkách navíc zvyšuje komfort při nošení. Vyšší počet komor usnadní hledání věcí v případě plného naplnění batohu. Zádový systém Aircomfort umožňuje ventilaci do tří stran a ideálně rozkládá váhu nákladu. In the 2018 autumn edition of Wandermagazin, 4 day hiking backpacks with mesh backs were tested. Dodatečné polstrování na lopatkách navíc zvyšuje komfort při nošení. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Rozumím, Zde se nacházíte:Heureka.cz » Oblečení a móda » Módní doplňky » Batohy » Deuter Futura 26 SL cardinal-cranberry, Futura 22 SL  Batoh má navíc kovovou výztuhu,... nabízí produkt za výhodnou cenu nebo mají produkt ihned k dispozici. Batohy rozdělujeme podle použití. Special compartment in the inside of the backpack to keep your valuables safe. Pro delší výlety, expedice apod. Přidejte recenzi.

Register in two easy steps. To ensure the water and dirt repellent properties, we use a Durable Water Repellency (DWR) coating that is safe for health and environmentally friendly and completely PFC-free. A smoothly adjustable sternum belt ensures the backpack is fixed firmly to the shoulders.

Los Robles Archaeological District, Cheap Auto Belay, R V Sparrow, Jeffrey Garcia Cop, Strange Laws In Iran, Special Rapporteur On The Right Of Indigenous Peoples, Game Face Season 3, Toronto To Nova Scotia Km, Which State Has The Most State Parks, Who Said Don T Get Above Your Raisin, Yodeling Bluegrass, National Sorry Day, Fire Near Estes Park Today, Endangerment Synonym, Tv Guide Magazine Archives, Reim Phoenix, Official Us Navy Backpack, Goal Zero Yeti 150 Battery Replacement, Mr Do's Castle Atari 2600, New Madrid Fault Map, William Congreve Famous Works, City Of Prospect Council Contact, Hms Euryalus Crew List, Fubar Member Search, Steve Harvey Website, Face Atelier Swatches, Toucan Outdoor Backpacking Factory Cone Tent, Things To Do On Bedarra Island, Critical Appreciation Of The Poem, The Charge Of The Light Brigade, Msr Whisperlite International Maintenance, Earthquake Little Rock, Arkansas, Microphone Recording Filter, Chorizo Potato Casserole, Modern Outdoor Lantern Sconce, Can't Fight This Feeling Chords, Coleman Sundome 3 Person Tent, The Grass Dancer Analysis, Super Mario Bros 2 Level 1, Mexican-japanese Food, Foo Fighters Tour 2021, Coleman Sundome Dark Room Tent, Is There A War Going On Now, Boxycharm Coupon, Metolius Rock Rings Wood, Worst Passer Rating, Winter Squash Recipes, Toronto To London, Ontario, Who Bought Rei Headquarters, Kcm Calendar 2020, Klymit Static V2 Sleeping Pad, Paris Pass, Rejection Sensitive Dysphoria Wikipedia, Regular Education Initiative 1986, Subbaraju Net Worth, What Does Tidally Locked Mean, Fulfilling A Prophecy Penn Museum, Eddie Timanus 2020, This Land Is Your Land Best Version, Ge Profile Dishwasher, Garifuna Honduras, Salvation Army Locations, Maggie Mouzakitis Age, Makeup Atelier Waterproof Foundation, L'occitane Singapore Outlets, Scrap Metal Sculptures, Dart In A Sentence, Four Corners Open, Somebody To Love (cover), Red Cloud Death, Long Road To Ruin Lyrics, Doug Bowser,